Qui som

Benvinguts a Ràdio La Veu, la teva font d’informació i entreteniment a la ciutat de Mataró. Som un projecte cohesionador que va sorgir com a iniciativa d’una associació de veïns compromesa amb el benestar i la participació de la comunitat.

Des dels nostres inicis, mantenim una clara vocació social i els principis d’una associació sense ànim de lucre. La nostra missió és donar veu als veïns i veïnes de tots els barris de Mataró, convertint-nos en un espai de comunicació per a tota la ciutat. Amb més de cinc anys d’experiència, la nostra gran riquesa resideix en la il·lusió i el compromís del nostre equip humà.

A Ràdio La Veu oferim una àmplia gamma d’espais radiofònics amb temàtiques diverses i perfils plurals. Des de programes centrats en la vida de la ciutat i l’àmbit polític, fins a espais d’entreteniment, ciències ocultes, esports, debats i cultura. Tenim l’objectiu de cobrir tots els interessos i inquietuds de la nostra audiència.

Com a plataforma multimèdia, estem preparats per arribar a l’FM i oferir una experiència de qualitat als nostres oients. Volem ser la teva companyia diària, mantenint-te informat sobre els fets més rellevants, les notícies locals i les activitats que es desenvolupen a Mataró.

A més, tenim un gran respecte i admiració per a la nostra gent gran. Volem ser un espai on trobin un lloc de reconeixement i valoració, compartint les seves il·lusions i activitats. Aquest col·lectiu és actiu i compromès amb la societat, i des de Ràdio La Veu ens enorgulleix col·laborar amb ells per fomentar el seu benestar i participació plena en la vida comunitària.

Us convidem a sintonitzar Ràdio La Veu i formar part de la nostra comunitat. Junts, farem que les veus de tots els ciutadans de Mataró siguin escoltades i valorades. Gràcies per confiar en nosaltres i en el poder de la comunicació per construir una societat més informada i cohesionada.