El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha llançat una enquesta per conèixer l’opinió dels residents sobre el turisme a la comarca, amb l’objectiu de millorar la destinació.

 

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha iniciat una enquesta online i anònima per recollir les opinions dels maresmencs i maresmenques sobre l’impacte del turisme a la comarca. Aquesta iniciativa pretén identificar els aspectes positius i negatius que els residents associen al turisme, així com les àrees que requereixen millores en el futur. L’enquesta es pot completar en només uns minuts a través del següent enllaç: [enquesta](https://es.surveymonkey.com/r/D6Z99HH).

Aquest procés participatiu s’emmarca dins l’actualització del pla de màrqueting del Consorci per al període 2025-2028. L’anterior pla, que data de 2010, necessita una revisió per adaptar-se a les noves realitats del turisme a la comarca. El Consorci també ha demanat la col·laboració del sector turístic, incloent allotjaments, empreses i entitats, per assegurar una visió completa i realista del futur del turisme al Maresme.

Aquesta consulta ciutadana també contribueix a la certificació Biosphere Sustainable Committed, que distingeix el Maresme com una destinació de turisme sostenible. Es preveu que el nou pla de màrqueting estigui finalitzat a finals d’octubre, proporcionant una guia actualitzada per al desenvolupament turístic de la comarca.