El festival Nosaltres, que tindrà lloc del 18 de juliol al 22 d’agost, presenta una programació variada i compromesa amb la sostenibilitat, destacant artistes locals i una oferta multidisciplinar.

 

El festival d’estiu Nosaltres, que se celebrarà del 18 de juliol al 22 d’agost, arriba a la seva cinquena edició amb una programació diversa i de quilòmetre zero. En la presentació, feta a la Biblioteca Antoni Comas de Mataró, s’ha destacat el compromís del certamen amb la sostenibilitat i la promoció de l’art local.

Amb la participació de vint artistes, majoritàriament dones, el festival mostra la riquesa cultural de Mataró i el Maresme. Entre els noms destacats hi ha Queralt Lahoz en acústic, Júlia Colom, l’obra “La emoción de las cosas” i l’espectacle inèdit del 304 collective. El festival també manté els seus èxits com els monòlegs de Les Santes, l’estrena d’espectacles becats com “Llavor” i “Fets reals” i les activitats familiars.

Una de les novetats d’enguany és el pòdcast “Epistolari comú”, amb vuit capítols que abordaran temes culturals i socials del festival. Aquest es podrà escoltar setmanalment a plataformes com Ivoox i Spotify, amb convidats com el filòsof Leo Espluga, el duo Tarta Relena i l’artista Llum, en tres sessions en directe a les Biblioteques Municipals i l’Ateneu Centre Cultural.

El festival és una iniciativa de Clack, que rep l’ajut econòmic de l’Ajuntament de Mataró, i el suport del Consell Comarcal del Maresme, la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.