Els maresmencs María Cielos, Anna Murillo i Xavi Noms es sumen al cartell del Posidònia Fest 2024.

 

Els músics maresmencs María Cielos, Anna Murillo i Xavi Noms acturan al Posidònia Fest 2024, compartint escenari amb artistes com Alba Careta, Guillem Roma i Judit Neddermann. Aquest festival, que promou el talent local, ha seleccionat aquestes actuacions d’entre una quarantena de propostes rebudes.

El Posidònia Fest d’enguany, que s’estendrà durant quatre dies en diferents localitzacions de Mataró, inclou concerts a la Nau Gaudí, la Plaça Santa Maria i el Port de Mataró. El festival destaca per la seva aposta per artistes de proximitat i per la presència majoritària de dones en el seu cartell.

A més de la música, el Posidònia Fest col·labora amb el Festival Poesia i + i l’Associació Vidre Bufat de Mataró, ampliant la seva oferta cultural amb exposicions i demostracions artístiques. Les entrades ja es poden adquirir a través de la web del festival.

El suport de l’Ajuntament de Mataró, el Port de Mataró i l’ICEC és clau per a la realització d’aquest esdeveniment, que també contribueix a conscienciar sobre la importància de les praderies de posidònia del Mediterrani, un ecosistema vital per a la biodiversitat marina.