L’Ajuntament de Mataró ha renovat els convenis de col·laboració amb les entitats comercials locals, destinant 63.220,78 euros per impulsar una cinquantena d’activitats de dinamització.

 

Aquest dimecres, 3 de juliol de 2024, Sergi Morales, segon tinent d’alcalde i regidor d’Ocupació i Empresa, juntament amb Joan Sàrrias, regidor de Promoció de Ciutat i Comerç, han formalitzat els acords anuals amb les principals entitats comercials de Mataró. Aquests convenis, gestionats per la Direcció de Promoció Econòmica, tenen com a objectiu millorar la competitivitat del sector comercial i hostaler de la ciutat, amb una aportació econòmica que supera en 9.000 euros la de l’any passat.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament busca impulsar una cinquantena d’activitats de dinamització comercial, incloent esdeveniments com el Mataró Street Fashion, rutes gastronòmiques, fires, markets i accions especials durant la campanya de Nadal. A més, es promou l’assessorament tècnic, l’acompanyament en estratègies comercials i la millora de l’accessibilitat als aparcaments de la ciutat.

Aquestes accions formen part del Pacte pel Comerç i l’Hostaleria de Mataró i del Pla d’Impuls del Centre, que té com a finalitat la reactivació del centre de la ciutat a través de l’increment de l’activitat comercial i d’oci.