La segona temporada de la sèrie “Al mar!” de l’SX3 destaca diverses localitats del Maresme, començant amb un capítol sobre Malgrat de Mar i les seves activitats aquàtiques com el bodyboard.

 

La nova temporada de “Al mar!” ha fet parada a diversos municipis del Maresme, mostrant les seves belleses naturals i activitats nàutiques. El primer capítol, ja emès, se centra en Malgrat de Mar, on els joves locals practiquen bodyboard, una modalitat esportiva semblant al surf. A més de Malgrat, la sèrie també visitarà Calella, Pineda de Mar i Santa Susanna durant l’estiu.

En el capítol dedicat a Malgrat de Mar, l’activista Carlota Bruna es reuneix amb els Folloneros, un grup de nens i nenes apassionats per l’escalada i el mar. El programa mostra com aquests joves practiquen escalada a les instal·lacions del Grup Excursionista Malgratenc i fan bodyboard a la platja de la Conca. També es destaquen altres platges emblemàtiques com les de l’Astillero i la Punta, així com la rica fauna local, incloent-hi la tortuga babaua i el corriol menut.

“Al mar!” és una iniciativa que pretén descobrir la costa catalana a través d’activitats nàutiques, tot promovent la preservació del medi ambient. Aquest projecte és impulsat per l’Agència Catalana de Turisme en col·laboració amb la Diputació de Barcelona. La Maresme Film Commission, una oficina de rodatges del Consorci, ha donat suport en les filmacions, facilitant la localització d’espais i els tràmits necessaris. Gràcies a aquesta col·laboració, el Maresme es presenta com un destí ideal per gaudir de l’esport i les activitats familiars a la costa.