Després que la Generalitat anunciés el passat 28 de juny la sortida de l’estat d’excepcionalitat i l’entrada en l’estat d’alerta per sequera hidrològica, Mataró ha ajustat les seves restriccions d’aigua.

 

Les dutxes de la platja, que havien estat tancades, han reobert progressivament, amb 7 disponibles per als banyistes i 1 per als gossos. Les limitacions al reg s’han suavitzat, permetent-se entre les 20 h i les 8 h, i en jardins particulars dos cops per setmana: dimecres i dissabtes per als números parells i sense numeració, i dijous i diumenges per als senars. També es relaxen les restriccions per la neteja de carrers, façanes i reompliment de piscines, mentre que les fonts ornamentals continuaran tancades. Les restriccions vigents es poden consultar al web d’Aigües de Mataró.

Tot i la millora en les reserves, l’Ajuntament insisteix en la importància de continuar amb les mesures d’estalvi d’aigua que els ciutadans de Mataró han estat practicant en els darrers mesos.