El programa busca fomentar la inserció laboral i l’ocupabilitat de col·lectius vulnerables, prioritzant aturats de llarga durada, dones i joves menors de 30 anys.

 

En el marc dels Plans Locals d’Ocupació 2024 de la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Mataró ha contractat 24 persones en situació d’atur per realitzar treballs d’interès públic i social. Aquests contractes, amb durades variables de 3 a 6 mesos, estan destinats a millorar l’ocupabilitat de col·lectius en risc d’exclusió social.

El regidor Sergi Morales va donar la benvinguda als nous empleats, que treballaran com a agents cívics nocturns, educadors, treballadors socials, informadors turístics, tècnics de desenvolupament web i mobilitat, entre d’altres. Les jornades laborals varien entre el 75 % i el 100 %, i els salaris s’ajusten al conveni de l’Ajuntament per a cada categoria. Les persones contractades van ser derivades des de l’Oficina de Treball del SOC.