Premià de Mar acollirà la quarta edició del cicle musical Nits de Veu amb actuacions destacades d’Elena Gadel, Roger Mas, Laura Garriga i Maria Lamata.

 

Els dies 19 i 20 de juliol, el pati de l’Escola La Lió serà l’escenari d’aquesta experiència musical única. Les vetllades, que començaran a les 20 h, oferiran dues actuacions per nit: el divendres 19 de juliol, Laura Garriga i Elena Gadel, i el dissabte 20 de juliol, Maria Lamata i Roger Mas. El públic podrà gaudir d’un ambient estiuenc i un entorn excepcional, allunyat dels escenaris tradicionals.

El pati de l’Escola La Lió disposarà de servei de begudes i es podrà adquirir, de forma anticipada, el sopar servit per Can Formatger de Premià de Mar. Les entrades, disponibles a la web de l’Ajuntament de Premià de Mar (https://premiademar.cat/nitsdeveu), tenen els següents preus per jornada:

– Entrada individual: 10 €

– Entrada + menú general de Can Formatger: 23 €

– Entrada + menú vegà de Can Formatger: 23 €

– Menú infantil de Can Formatger (fins als 12 anys): 8 €

El sopar, elaborat per Can Formatger de Premià de Mar, inclou plats cuinats casolans i de qualitat. Els menors de 12 anys tenen entrada gratuïta i han d’anar acompanyats d’un adult.