La ciutat de Mataró llança la campanya “Un estiu amb tot inclòs”, destacant les seves platges, activitats nàutiques, festivals musicals, gastronomia i patrimoni cultural com els principals atractius per als visitants d’aquesta temporada.

 

Mataró es presenta aquest estiu com una destinació ideal amb més de 2 km de platges, esports nàutics al Port de Mataró, una variada oferta gastronòmica i una rica programació cultural. La campanya “Un estiu amb tot inclòs” busca atreure turistes del mercat de proximitat i francesos, oferint activitats per a tots els gustos i edats. Com a novetat, s’organitza un concurs a Instagram amb un cap de setmana amb tot inclòs com a premi.

 

Serveis i activitats a les platges

Les platges de Mataró compten amb serveis de salvament, socorrisme i bany adaptat, a més de foodtrucks i guinguetes. També hi ha activitats nàutiques al Port de Mataró, com vela, caiac, paddle surf, i novetats com parasailing i flyboard. La platja de Ponent és apta per a gossos, i es mantenen les instal·lacions de neteja diària de la sorra i papereres.

Mataró compta amb un punt d’informació turística situat a la sortida del passeig Marítim, on es pot obtenir informació sobre les activitats turístiques, gastronòmiques i culturals. Aquest punt estarà operatiu durant els mesos de juliol i agost.

Novetats culturals

Aquest estiu, Mataró llança una guia multimèdia per descobrir el patrimoni i el comerç emblemàtic de la ciutat, disponible en quatre idiomes. A més, es duran a terme visites guiades i itineraris de descoberta de l’entorn natural.

Durant l’estiu, Mataró acollirà diversos esdeveniments culturals, incloent-hi el festival Poesia i +, Les Santes, el Festival Nosaltres i el Posidònia Fest. La Biennal d’Art Manifesta 15 també tindrà lloc a la ciutat, amb exposicions a l’edifici de La Presó.

Activitats esportives

Les Santes Esportives 2024 oferiran una trentena d’activitats esportives, incloent-hi la Cursa Popular de Les Santes i la Travessa al Port nedant. Les instal·lacions esportives municipals també estaran disponibles per a la pràctica d’esports a l’aire lliure.

Tota la informació sobre l’oferta turística, gastronòmica, cultural, comercial i d’oci de Mataró es pot trobar al web visitmataro.cat.