La portaveu del PSC a l’Ajuntament del Masnou, Maria Llarás, ha estat nomenada membre del Consell Nacional del PSC durant el novè congrés de la Federació del Maresme celebrat a Mataró aquest dissabte.

 

Maria Llarás, que també és primera tinenta d’alcalde i regidora de Promoció Econòmica i Turisme al Masnou, ha estat seleccionada per formar part del Consell Nacional del PSC, el màxim òrgan de decisió del partit entre congressos, encarregat de definir les línies d’acció política i supervisar l’activitat de la Comissió Executiva.

Durant el mateix congrés, l’alcalde de Mataró, David Bote, ha estat reelegit com a primer secretari del PSC del Maresme. A més, s’ha aprovat l’executiva per als pròxims quatre anys, en la qual Maria Llarás ocuparà el càrrec de secretària d’Habitatge i adjunta a la secretaria de Política Municipal i Formació. També representaran la comarca Ernest Suñé, com a secretari d’Acció Institucional, i Ricardo Martínez, com a vocal.