Les Santes 2024 busquen voluntaris per col·laborar en la festa major, amb inscripcions obertes fina avui, 30 de juny.

 

La festa major de Les Santes 2024 necessita voluntaris per donar suport en diverses activitats, preparatius i serveis. Les persones interessades poden inscriure’s entre el 13 i el 30 de juny per participar en una vintena d’actes, com el Desvetllament bellugós, la Convidada de la Família Robafaves, i altres activitats tradicionals. Els voluntaris han de tenir un mínim de 7 anys, amb restriccions específiques per als menors de 16 anys en els actes de foc. Les inscripcions es poden fer en línia o a través del telèfon d’atenció ciutadana i diferents punts d’autoservei i oficines de Cultura Mataró.

 

Participació i inscripcions

Les activitats inclouen donar suport a cercaviles i altres esdeveniments. Per inscriure’s, hi ha formularis específics per majors i menors d’edat, i els nens fins a 11 anys han d’estar acompanyats per un adult.

Es poden realitzar inscripcions trucant al telèfon d’atenció ciutadana 010 (900 859 009 des de fora de Mataró),