Del 28 de juny al 6 de juliol, NEM organitza la Ruta de la Croqueta a Mataró, on 23 establiments competiran per oferir la millor croqueta segons el vot popular.

 

Negoci Empresa Mataró (NEM) ha anunciat aquest dijous la primera edició de la Ruta de la Croqueta, una iniciativa gastronòmica que se celebrarà del 28 de juny al 6 de juliol. Un total de 23 establiments, incloent-hi restaurants, bars de tapes, xarcuteries i locals de menjar per emportar, participaran en aquest esdeveniment creant croquetes exclusives per a l’ocasió.

L’objectiu de NEM amb aquesta iniciativa és fomentar la col·laboració entre els negocis locals, augmentar la visibilitat dels establiments participants i promocionar les especialitats locals en croquetes. Anna de Quirós, presidenta de NEM, destaca que “volem oferir una experiència gastronòmica única als consumidors”.

Durant la Ruta de la Croqueta, els visitants podran votar per la seva croqueta preferida, valorant el sabor, la textura, la presentació i la creativitat. Els vots es recolliran mitjançant butlletes disponibles als establiments participants. L’establiment amb més vots serà reconegut com el creador de la Millor Croqueta de la Ruta de la Croqueta a Mataró 2024.

La Ruta de la Croqueta compta amb la col·laboració de l’empresa ETL Maresme i de l’Hotel Atenea Port.