Durant juliol, agost i setembre, els Jardins de les Biblioteques de Mataró es convertiran en escenaris de música, teatre i literatura amb els cicles “Empedrat de contes” i “Capvespres als Jardinets”.

 

Aquest estiu, les Biblioteques de Mataró han preparat una variada programació cultural per als mesos de juliol, agost i setembre. Els Jardins de les Biblioteques s’ompliran de vida amb el cicle “Empedrat de contes”, dirigit a famílies, i “Capvespres als Jardinets”, destinat al públic adult.

El cicle “Capvespres als Jardinets” ofereix espectacles íntims de música i literatura als jardins de la Biblioteca Pompeu Fabra. Les sessions seran els dijous al vespre dels mesos de juny i juliol, amb actuacions com “Poesia en Viu. Mataró Ràdio 89.3 FM”, “Som surrealistes” i “Duo Quàltal”.

D’altra banda, el cicle “Empedrat de contes” inclou espectacles de petit format amb música, titelles i teatre per als més petits. Durant juliol, agost i setembre, hi haurà un total de 16 hores del conte especials. Les activitats tindran lloc els dimarts a les 18 h a la Biblioteca Pompeu Fabra, els dimecres a les 19 h (al setembre a les 18 h) a la Biblioteca Antoni Comas, i els dijous a les 19 h (4 de juliol, 19 i 29 d’agost, i 5 de setembre a les 18 h) a la Biblioteca Popular.

A més, es programaran dos laboratoris de lectura, “4 caixes i un univers” l’11 de juliol a la Biblioteca Popular i el 20 de setembre a la Biblioteca Antoni Comas, així com “Illes de colors” el 17 de juliol a la Biblioteca Antoni Comas. També hi haurà 8 BiblioLabs per fomentar la creativitat i sessions de jocs de taula dirigides a joves i famílies.

Coincidint amb Les Santes, les Biblioteques de Mataró celebraran una sessió especial de l’“Empedrat de contes” el 23 de juliol a les 18 h a la Biblioteca Pompeu Fabra. Del 25 al 29 de juliol, les biblioteques traslladaran activitats a l’espai familiar de Les Santes, al Parc Central, amb racons de contes i sessions de narració.

Altres activitats destacades inclouen els reptes de lectura “Estiu & Biblios” per a infants a partir de 6 anys i “Mataró de llibres 2024” per a adults. En col·laboració amb el Festival Nosaltres, les biblioteques acolliran dos pòdcasts el 17 i 31 de juliol i programaran dos espectacles familiars els dies 8 i 22 d’agost.