Laura Garriga presenta el seu nou senzill “Posar-te un nom”, gravat a Argentona, i el debutarà en format acústic al cicle Nits de Veu de Premià de Mar el divendres 19 de juliol.

 

Després del seu primer EP “Parla’m de tu” (2023), Laura Garriga torna amb un nou single, “Posar-te un nom”. Aquesta cançó, gravada a l’estudi de Pep Terricabras a Argentona, és un tema pop/funky disco que evoca moments i records que curen el present amb un sentiment de pau, nostàlgia i confort. Laura Garriga, acompanyada per la seva banda amb Carles Riba a la guitarra, Laia Vera al baix, Àlex Martín als teclats i Jordi Puig a la bateria, presentarà aquest senzill en format acústic el divendres 19 de juliol al cicle Nits de Veu de Premià de Mar.

Aquest single és el primer de dos que la cantautora vallesana llançarà abans d’agost. Nascuda a la Garriga, Laura Garriga es va formar musicalment a l’Escola Municipal de Música Josep Aymerich i al Conservatori Josep Maria Ruera de Granollers, especialitzant-se en piano clàssic. Posteriorment, es graduà en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra el 2019.

Laura Garriga ha perfeccionat la seva tècnica vocal, teatre musical i dansa, i ha participat en diversos conjunts instrumentals i projectes personals que l’han portada a actuar per tot el territori. Després de molts anys interpretant versions, va publicar el seu primer treball original, “Parla’m de tu”, que combina pop, soul, rock i folk en català. El senzill “Abans que tot es trenqui” del seu EP compta amb un videoclip molt popular a YouTube.

No us perdeu l’oportunitat de veure Laura Garriga en directe al cicle Nits de Veu, on presentarà el seu nou treball musical en un format íntim i especial.