Un any després de les eleccions municipals, Ara Pacte Local organitza una jornada a Malgrat de Mar per debatre l’autonomia dels ajuntaments que comptarà amb la participació de l’ex consellera Montserrat Tura.

 

Aquest dissabte, 29 de juny, Ara Pacte Local celebra la seva tercera Jornada de Treball a Malgrat de Mar, coincidint amb el primer aniversari de les eleccions municipals del 28 de maig de 2023. Sota el lema “El moviment avança”, els membres d’aquesta plataforma municipalista debatran sobre l’organització territorial i votaran una ‘Declaració del món local’ en favor de l’autonomia dels ajuntaments, que ha estat minvada per l’aplicació de l’RSAL. La jornada comptarà amb una ponència de l’ex consellera de Justícia i Interior, Montserrat Tura, que tractarà sobre el paper dels municipis en la lluita contra la delinqüència i com a xarxa comunitària.