Goran Levi estrena, amb el segell discogràfic mataroní Microscopi, el seu àlbum debut “Guide Tones” amb composicions originals dedicades a les seves amistats, mentors i referents musicals.

 

Goran Levi ha presentat el seu primer disc, “Guide Tones”, una col·lecció de temes que reflecteixen la seva vida musical i les persones que l’han inspirat. L’àlbum ofereix una varietat de cançons que van des de melodies íntimes en format acústic fins a peces enèrgicament elèctriques. Entre les destacades es troben “Waltz for Tomeu / Fisherman’s Tale”, un vals arrelat en la tradició musical folklòrica, i “Song for Marius” o “Que Se Yo”, que brinden un estil més vibrant i explosiu.

Acompanyen la guitarra de Goran Levi, Joan Garcias Tur, al contrabaix; Josep Servera, a la bateria, i Carles Medina, al saxòfon tenor (del track 3 al track 6). Per altra banda, Jaume Blàzquez és el responsable de gravació, mescla i màster, i Gaizka Taro de la producció de vídeo i fotografies.

Nascut a Veliko Tarnovo, Bulgària, el 1998, Goran Levi es va traslladar a Mallorca als quatre anys. Va començar a estudiar guitarra elèctrica als dotze anys, però va fer una pausa abans de reprendre la seva passió als disset anys. Des de llavors, ha format part de la vibrant escena musical mallorquina, col·laborant amb músics destacats com Ramon Cardo, Toni Vaquer i Marko Lohikari, entre d’altres. La seva carrera va prendre impuls el 2023 amb la seva participació al concert inaugural del Festival de Jazz de Portocolom.

A més de la seva carrera artística, Goran Levi també és un dedicat educador de música. Des del 2016, ha estat ensenyant en el seu propi estudi privat i participa en projectes educatius com Major82, on es fomenta una profunda apreciació per la música.

Amb “Guide Tones”, Goran Levi espera connectar amb el públic i compartir les emocions que han marcat la seva trajectòria musical.