Les inscripcions per als cursos de l’Escola d’Adults de Mataró estaran obertes del 20 al 28 de juny, amb la matriculació al setembre.

 

Mataró impulsa la formació continuada per a adults amb una oferta educativa variada, reconeixent la importància de l’aprenentatge al llarg de la vida per a la millora laboral i l’adquisició de noves competències. La informació completa sobre els cursos i els centres es pot trobar a www.estudiaramataro.cat.

L’educació d’adults a Mataró ofereix múltiples opcions, des de l’obtenció del Certificat de Formació Instrumental i el títol de Graduat en Educació Secundària (GES), fins als certificats ACTIC i cursos d’idiomes inicials. També es preparen els alumnes per accedir a cicles formatius de grau mitjà i superior i a la universitat. Les escoles d’adults a Mataró són municipals, de la Generalitat de Catalunya, i privades, col·laborant en xarxa per arribar al màxim de persones possible.

Els centres d’educació d’adults de Mataró inclouen:

  • Centre de Formació d’Adults Can Marfà
  • Centre de Formació d’Adults Els Tarongers
  • Centre de Formació d’Adults Alarona
  • Acadèmia El Triangle
  • Escola Pia Santa Anna
  • Centre de Formació Can Noè Tres Roques

El Centre de Formació Can Noè Tres Roques és el punt central de l’oferta educativa per al curs 2024-2025 i també acull l’Oficina d’Orientació Educativa.

Des d’octubre de 2021, l’Oficina d’Orientació Educativa ofereix suport acadèmic per reduir l’abandonament escolar i promoure l’equitat educativa. Aquest servei ha atès més de 1.000 persones, organitzat tallers i activitats d’orientació en instituts, i donat suport a joves dins del Dispositiu Local d’Inserció.

L’oficina atén presencialment els dilluns i divendres de 9 a 14 h, i els dimarts i dijous de 9 a 14 h i de 15 a 17 h. Fora d’aquest horari, es pot contactar al 93 758 26 76 o per correu electrònic a orientacioeducativa@ajmataro.cat.