Un nou fulletó amb codi QR permetrà als turistes accedir a informació actualitzada de les platges del Maresme.

 

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha presentat un nou fulletó multilingüe que inclou un codi QR per oferir informació actualitzada sobre les platges de la comarca. Aquest material serà distribuït properament a les oficines de turisme del Maresme.

Aquest fulletó té com a objectiu facilitar als turistes informació detallada sobre les 50 platges de sorra daurada del Maresme, que es distribueixen al llarg de 52 km de costa. Utilitzant el codi QR, els visitants poden accedir a la pàgina web del Consorci per filtrar les platges per municipi o per tipologia, com ara platges pet friendly, accessibles, amb bandera blava o que permeten el nudisme, entre altres categories.

La informació està disponible en català, castellà, anglès i francès, i la utilització del codi QR permet actualitzar la informació sense necessitat de reimprimir el material, contribuint així a la sostenibilitat. El litoral del Maresme és una destinació turística popular, oferint no només platges de qualitat sinó també una varietat d’experiències nàutiques.