El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha creat el Maresme Events Convention Bureau per promoure el turisme de reunions i esdeveniments, involucrant les empreses locals en una col·laboració públicoprivada.

 

El Maresme Events Convention Bureau és una nova iniciativa del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, destinada a potenciar el sector MICE (Meetings, Incentives, Conferences, Exhibitions) a la comarca. Aquest projecte busca crear sinergies entre les empreses i les administracions locals per posicionar el Maresme com una destinació destacada en el turisme de negocis.

Durant la presentació a Santa Susanna, empreses i tècnics de turisme van aprofitar l’acte per fer networking. Jaume Marín, expert en màrqueting turístic, va destacar la proximitat del Maresme a Barcelona i els seus espais singulars com avantatges clau per a aquest sector.

Les empreses integrades en el club gaudiran de major visibilitat i participaran en accions del Barcelona i Catalunya Convention Bureau. També rebran suport en comercialització, eines de mercat i oportunitats de formació. El web de Maresme Events, amb fitxes d’empreses i allotjaments, ha registrat un augment significatiu de peticions aquest any.

La presidenta del Consorci, Carme Ponsa, subratlla la varietat d’oferta del Maresme, des de cellers a sales davant del mar, com una gran oportunitat per a les empreses que planifiquen esdeveniments. El Consorci participa activament en fires especialitzades per promocionar la comarca, com el MIS Madrid, el Barcelona Event Day, el Meet Catalunya i IBTM.