El festival de música Posidònia Fest celebrarà la seva quarta edició del 28 al 31 d’agost amb un cartell destacat que inclou Alba Careta i Henrio, Guillem Roma, Carola Ortiz, Lluís Gavaldà i Joan-Pau Chaves, Maio i Judit Neddermann.

 

Enguany, el Posidònia Fest creix i s’estén a quatre dies, integrant-se més a la ciutat amb actuacions a la Nau Gaudí i a la plaça Santa Maria de Mataró, a més del Port de Mataró. També manté la seva aposta pel talent local amb una crida a artistes del Maresme, oberta fins al 23 de juny.

El festival col·labora amb el Festival Poesia i +, destacant el concert d’Alba Careta i Henrio que s’inclourà en ambdues programacions. A més, es realitzarà una exposició de l’Associació Vidre Bufat de Mataró amb demostracions de creació de peces de vidre bufat.

El Posidònia Fest no només celebra la música, sinó que també busca sensibilitzar sobre la importància de la praderia de posidònia a Mataró, una de les més extenses del Mediterrani. El festival compta amb el suport de l’Ajuntament de Mataró, el Port de Mataró i l’ICEC. Les entrades ja estan disponibles a través de la web oficial del festival.