En una mostra que promet captivar els amants de l’art, l’artista mataroní Josep M. Codina presenta “Oratge” a Ca l’Arenas – Museu de Mataró.  La mostra, que es prolongarà fins al 6 d’octubre, ens transporta a la visió més íntima i personal del pas del temps i dels records, a través d’una selecció d’obres recentment creades i inèdites.

 

Amb la direcció de Bernat Puigdollers i la concepció museogràfica de Barbara Astals, “Oratge” ofereix una experiència immersiva en el món de Josep M. Codina, un dels artistes més destacats del panorama artístic local. Les seves obres, caracteritzades per un profund sentit introspectiu, són testimonis del cicle vital, explorant temes com la memòria personal i col·lectiva.

Les pintures de Codina, com “Gènesi”, “El xiprer i l’estany” i “Octubre”, juntament amb l’escultura “Mur”, revelen la seva dualitat artística, transitant entre el món tangible i l’invisible. Aquesta exposició també marca un punt d’inflexió en la seva carrera, amb l’exploració de l’escultura com a nou terreny d’expressió.

Nascut a Mataró, Josep M. Codina ha forjat una trajectòria artística notable des de les seves primeres exposicions a la seva ciutat natal el 1985. Amb presència en col·leccions de prestigi i amb exposicions a nivell nacional i internacional, Codina és una figura destacada en el panorama artístic contemporani.

“Oratge” forma part del cicle “Singulars”, que des de 2015 promou l’obra d’artistes locals reconeguts. Aquesta exposició ofereix una oportunitat única per explorar l’univers creatiu de Josep M. Codina i es pot visitar a Ca l’Arenas – Museu de Mataró fins al 6 d’octubre.