El Centre de Formació i Prevenció impulsa una cerimònia destinada a reconèixer les empreses compromeses amb la integració laboral de persones que conviuen amb problemes de salut mental.

 

El Centre de Formació i Prevenció anuncia un acte significatiu titulat “El benestar emocional de les empreses, la clau de l’èxit”, promogut pel servei d’Intermediació Laboral de l’entitat. Aquest esdeveniment té com a objectiu reconèixer aquelles empreses que incorporen en els seus equips de treball persones que conviuen amb problemàtiques de salut mental.

La jornada se celebrarà el proper 25 d’abril de 2024, de les 18:00 a les 21:00 hores, a l’Auditori del TecnocampusMataró. Destacats referents en l’àmbit empresarial i de la salut mental, com la Sra. Magda Casamitjana Aguilà, Directora del Pacte Nacional de la Salut Mental, seran presents en aquest esdeveniment. A més, també s’espera la participació de representants de l’Ajuntament de Mataró com la Sra. Laura Seijo, Regidora de Ciutat Inclusiva i Saludable.

L’acte inclourà diverses activitats, com ponències inspiradores a càrrec d’experts en benestar emocional, testimonis en primera persona de representants destacats del món empresarial, una cerimònia de reconeixement per premiar les empreses compromeses amb polítiques inclusives i el benestar dels seus treballadors, així com un piscolabis.

Els interessats en assistir a aquesta important trobada, es poden inscriure a través del següent formular.