A partir dels treballs de diversos artistes contemporanis, les exposicions “Mortals (preludi)” i “Pàgines en construcció” convergeixen a les parets del M|A|C Presó.

 

En “Mortals (preludi)”, el visitant es troba immers en una exploració coral que abasta des de les cures fins a l’imaginari del cementiri, passant per la pèrdua i el record. Aquesta col·lecció d’obres contemporànies convida a la reflexió col·lectiva sobre qüestions com l’envelliment I les cures pal·liatives.

D’altra banda, “Pàgines en construcció” ofereix una visió exhaustiva de revistes rares i experimentals, des de les seves primeres aparicions fins a l’actualitat. Amb un enfocament en l’experimentació visual i editorial.

Amb serveis complementaris com la mediació de les exposicions, assistència de cangur per a famílies i tallers per a nens i nenes, les dues exposicions estaran obertes al públic fins al 28 d’abril a les sales de la presó de Mataró, seu del M|A|C (Mataró Art Contemporani).