El 10 d’abril és la data límit per sol·licitar parades de venda de roses i llibres a Mataró amb motiu de la Diada de Sant Jordi. El procés de sol·licitud, que s’iniciarà el 2 d’abril, estarà obert tant per a entitats, escoles, floristeries, llibreries com per a particulars.

 

A partir del 2 d’abril, l’Ajuntament de Mataró iniciarà la campanya per recollir les sol·licituds de parades de venda de roses i llibres per a la celebració de Sant Jordi. La sol·licitud es pot realitzar a través del web municipal, per telèfon o de manera presencial en diversos punts de la ciutat.

Les parades tindran l’autorització per realitzar la seva activitat el 23 d’abril, des de les 9 del matí fins a les 9 del vespre.

S’han establert tres trams diferenciats per presentar les sol·licituds, prioritzant els professionals i entitats abans que els particulars. Tot i això, el termini final per sol·licitar una parada és el 10 d’abril.

Els titulars de floristeries i llibreries poden realitzar el tràmit del 2 al 4 d’abril, mentre que les entitats culturals i els centres educatius tenen el seu període del 5 al 8 d’abril. Els particulars podran sol·licitar una parada els dies 9 i 10 d’abril, sempre i quan estiguin empadronats a Mataró.

El procés de sol·licitud es pot realitzar en línia, començant a les 8:30 del primer dia de cada tram. Un cop completades les dades personals, els sol·licitants poden triar la ubicació desitjada per a la seva parada al mapa de la ciutat, tenint en compte les zones d’exclusió i indicant els metres quadrats que ocuparà.