La cantautora catalana Mireia Vilaseca ha presentat amb entusiasme el seu últim treball, titulat “Una mica més”. Aquest EP, compost per cinc peces, no només mostra la seva sinceritat artística, sinó que també destaca el seu creixement continu en l’àmbit musical.

 

Amb col·laboracions d’alt nivell, aquest nou projecte ofereix una experiència sonora rica i diversificada. La participació del grup La Cantina aporta un toc distintiu a la pista “De tant en tant”, mentre que la col·laboració amb Carla Collado a “Més meva” crea una peça atractiva, ressaltant l’afinitat musical entre els artistes.

“Una mica més” no només és una mostra de la versatilitat de Mireia Vilaseca en l’àmbit musical, sinó que també reflecteix una exploració sincera de diferents estils i identitats artístiques. Cada cançó té la seva pròpia essència, tot mantenint la coherència amb el seu estil característic.

Amb aquest EP, Mireia Vilaseca reafirma la seva presència en l’escena musical catalana, mostrant una extensió addicional del seu talent i la seva expressió artística des del seu ésser més profund.

A banda de la seva carrera musical, Mireia Vilaseca, nascuda a Alella el 2000, ha mostrat una dedicació contínua a la música des de la seva infantesa. Després de formar-se en piano i guitarra, va ampliar els seus coneixements estudiant interpretació de Jazz i Música Moderna al Taller de Músics del Raval, establint una base musical sòlida.

Amb una trajectòria que inclou el llançament de l’àlbum debut “Des de Dins” el novembre de 2022 i el senzill “Impotència” el març de 2023, Mireia Vilaseca ha demostrat la seva versatilitat i compromís amb la música en tots els seus projectes.

L’EP “Una mica més” compta amb la participació de destacats músics com Nil Canals, Adrià Jornet, Roger Mir, Irene Romo i col·laboradors com Carla Collado i La Cantina, tot sota la direcció de producció de Pablo Cano i el disseny de portada de Pol Uñó, amb Jana Mendoza com a fotògrafa i productora de gravació del videoclip de la cançó “Precipitat”.