Aquesta primavera, el Maresme es prepara per rebre una nova edició del “Temps de Pèsols”, una celebració que posa de manifest la riquesa culinària de la regió i destaca els productes locals. Organitzat pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, aquest esdeveniment gastronòmic durarà des del 15 de març fins a l’1 de maig.

 

El Maresme es prepara per a una nova edició del “Temps de Pèsols”, un esdeveniment que exalta la tradició culinària i la singularitat dels productes locals. Organitzat pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, aquesta festa gastronòmica abraçarà la temporada de primavera del 15 de març a l’1 de maig.

Amb una àmplia varietat de plats que celebren la versatilitat del pèsol, els restaurants locals oferiran creacions úniques que reflecteixen la passió del Maresme per la seva cuina. Aquest any, municipis com Alella, Arenys de Mar, Cabrera de Mar, o Mataró, entre d’altres, participaran de l’esdeveniment, oferint una experiència gastronòmica única als residents i visitants.

Més enllà de degustar delícies culinàries, els assistents tindran l’oportunitat de comprar pèsols frescos directament dels productors i explorar una gran varietat de productes artesanals als mercats locals. Amb la col·laboració de la Xarxa de Productes de la Terra del Consell Comarcal del Maresme i el Consorci d’Enoturisme DO Alella, aquestes jornades celebren la riquesa i diversitat culinària que defineixen el Maresme en el mapa gastronòmic català.

Així doncs, un cop més, el “Temps de Pèsols” convida a tothom a descobrir i gaudir dels autèntics sabors de la terra, reafirmant el valor del pèsol com a llegum preuat en la gastronomia local.