L’esport solidari a Mataró s’encén amb la vuitena edició del Mou-te amb Cor, una campanya que aglutina fins a 25 propostes esportives amb finalitats solidàries.

 

Des de caminades fins a esdeveniments nàutics, passant per partits de futbol i sessions de pàdel, tots els esdeveniments tenen un únic objectiu: contribuir a causes solidàries i fer de Mataró una ciutat més càlida i solidària.

Aquest dissabte, 9 de març del 2024, les regidores d’esports, Bea Delgado, i de Ciutat Saludable i Inclusiva, Laura Seijo, han presentat a Mataró Parc aquesta nova edició. Amb la participació d’entitats locals i el suport d’iniciatives com la 1a Street Edition, organitzada per Eurofitness El Sorrall i FlaixBack, s’ha destacat l’aportació d’aquests esdeveniments a la recerca del càncer infantil, a través del projecte #PelsValents de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Aquest any, el Mou-te amb Cor 2024 inclou diverses novetats, com la Campanya contra el càncer dels braçalets verds d’esperança o la Marxa Nòrdica en favor de Proyecto Alpha. A més, s’han mantingut propostes consolidades com les caminades de la tardor per la Salut Mental, el Càncer de Pit i l’Alzheimer.

Promoguda per l’Ajuntament de Mataró, la campanya busca facilitar l’accés a la informació i fomentar la participació ciutadana en aquestes iniciatives solidàries. Amb activitats durant tot l’any, especialment durant els mesos de primavera i tardor, el Mou-te amb Cor continua demostrant que l’esport és una eina poderosa per a la cohesió social i el benestar comunitari a la ciutat.