El nou disc “Ella Diu” de Maria Lamata, es publicarà l’11 d’abril. “Body Dysmorphia” és el single del disc.

 

En aquest tema, Lamata ens brinda una oda a l’amor propi i alhora critica la pressió estètica i els mals hàbits envers un mateix. Amb una mirada tendra al mirall, lamenta no haver tractat el seu cos i a ella mateixa amb la deguda estima. Amb una clara voluntat de canvi i transformació, ens convida a estimar-nos més i a abraçar-nos amb força.

Originària de Mataró, Maria Lamata és cantant i compositora, amb formació a l’Escola Superior de Música de Catalunya. La seva música s’inspira en la corrent jazzística moderna de Barcelona.

El seu debut musical va ser l’àlbum “Ets un desastre” (2017), i ha participat en diversos esdeveniments com el festival de jazz de Banyoles i concerts en espais com la Casa de Cultura de Girona i la sala Clap. Lamata també ha abordat temes socials com la violència de gènere a través de la música, i el 2020 va publicar el single “Tancada”, que reflexiona sobre la ruptura i la pandèmia.

A més de la seva carrera musical, Lamata és professora de secundària i ha creat l’espectacle musical “Cossos”.

Dades Tècniques:

Maria Lamata Llobet: Composició i Interpretació; Aleix Bou Puig: Producció; Guillem Roma: Vídeo i Fotografia.