La segona etapa de l’edició, amb una etapa de 186,5 quilòmetres sortirà el 19 de març des de Mataró direcció a l’estació de Vallter (categoria especial), el sostre ciclista de Catalunya, amb previ pas pel Coll de Coubet.

La Volta Ciclista a Catalunya masculina ja té definides totes les seus del recorregut de la seva 103a edició, que es disputarà entre els dies 18 i 24 de març de 2024. Els millors ciclistes del món competiran un any més per les carreteres catalanes en una edició que promet un gran espectacle, amb tres arribades en altura, seus inèdites i retorns molt esperats.

La històrica cursa UCI World Tour catalana comptarà amb set etapes plenes de novetats entre Sant Feliu de Guíxols i Barcelona, en un recorregut que ja s’ha definit després de fer-se els anuncis de totes les seus del recorregut d’aquesta edició de 2024.

Recorregut 103a edició Volta a Catalunya:

  • Etapa 1. Dilluns 18 de març: Sant Feliu de Guíxols – Sant Feliu de Guíxols.
  • Etapa 2. Dimarts 19 de març: Mataró – Vallter / Setcases (Vall de Camprodon)
  • Etapa 3. Dimecres 20 de març: Sant Joan de les Abadesses – Port Ainé (Pallars Sobirà)
  • Etapa 4. Dijous 21 de març: Sort (Turisme Pallars Sobirà) – Lleida
  • Etapa 5. Divendres 22 de març: Altafulla – Viladecans The Style Outlets
  • Etapa 6. Dissabte 23 de març: Berga – Queralt
  • Etapa 7. Diumenge 24 de març: Barcelona – Barcelona