Una oportunitat per a tots aquells que busquen orientació i informació sobre el seu futur professional i formatiu arriba amb la Fira Mataró Orienta, que se celebrarà del 13 al 16 de març al Centre Cívic Pla d’en Boet.

 

Durant quatre dies, el Centre Cívic Pla d’en Boet serà l’epicentre d’una àmplia gamma d’activitats i xerrades sobre educació, formació i ocupació. Els visitants tindran l’oportunitat de conèixer les diferents opcions de batxillerat, els cicles formatius de grau mitjà i superior, així com els programes de formació universitària oferts pel TecnoCampus Mataró-Maresme. A més, es posarà un fort èmfasi en l’oferta de formació no reglada i en les activitats d’exploració i descoberta de carreres professionals.

L’objectiu de la Fira Mataró Orienta és proporcionar una experiència enriquidora i orientadora a tots els assistents, facilitant-los la presa de decisions en relació al seu futur educatiu i professional. Aquesta iniciativa s’emmarca dins del Pla de Mandat 2023-2027, que posa l’orientació educativa al centre de les seves prioritats, amb la finalitat de connectar la formació amb les necessitats reals del mercat laboral i promoure la igualtat d’oportunitats.

Amb quatre temàtiques principals que guiaran les accions de la fira, aquesta edició presenta diverses novetats, com ara activitats descentralitzades sobre itineraris educatius després de l’ESO i un enfocament renovat en les visites d’empresa i les converses amb professionals. La Fira Mataró Orienta, un dels eixos centrals del projecte Mataró Orienta, demostra l’impuls continuat de l’Ajuntament per acompanyar els ciutadans en el seu creixement personal i professional al llarg de tot l’any.