S’ha iniciat el termini per a presentar candidatures a la tercera edició dels Premis MÉS Mataró – Empresa – Societat, que reconeixen les millors pràctiques de responsabilitat social en el teixit empresarial de la regió.

 

El Consell Econòmic i Social de Mataró ha obert el període de presentació per a la tercera convocatòria dels Premis MÉS Mataró – Empresa – Societat, destinats a premiar les iniciatives més destacades en matèria de responsabilitat social empresarial. Aquests guardons tenen com a finalitat fomentar les polítiques de responsabilitat social i el desenvolupament socioeconòmic sostenible a Mataró. Les empreses interessades hauran de presentar propostes alineades amb els àmbits social, mediambiental i econòmic, demostrant el seu compromís amb la comunitat i el medi ambient, a més d’incentivar models de gestió ètics i innovadors. Els guanyadors de les tres categories rebran una dotació econòmica de 2.000 € i el reconeixement de les autoritats locals, així com el suport en la promoció i divulgació de les seves iniciatives.