La Generalitat ha presentat aquest conjunt d’iniciatives, fruit d’un treball col·laboratiu entre Esportcat-Generalitat de Catalunya i el sector esportiu, amb la determinació de potenciar l’esport femení català a tots els nivells.

 

El Govern català ha presentat un ambiciós pla destinat a impulsar l’esport femení a Catalunya. Davant una audiència de més de 250 persones al centre d’arts digitals IDEAL Barcelona, Anna Caula, secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, ha presentat un conjunt de 70 mesures pràctiques, en el marc del “Pla d’Impuls de l’Esport Femení a Catalunya 2024-2030”, amb l’objectiu d’accelerar el creixement i la participació en l’àmbit esportiu femení.

El pla d’acció és determinant per a l’empoderament de l’esport femení a Catalunya. Aquest pla, enmarcat dins del “Pla d’Impuls de l’Esport Femení a Catalunya 2024-2030”, es basa en un estudi inèdit sobre l’abandonament de l’esport durant l’etapa adolescent, la convocatòria del fòrum “Canviar imaginaris en l’esport”, i una campanya de comunicació multicanal per promoure l’esport femení. Caula, ha destacat la importància de la col·laboració amb el sector per aconseguir un esport femení més fort i vibrant.