Durant el mes de març, Mataró s’uneix a la commemoració del Dia Internacional de les Dones amb un extens programa d’activitats destinades a tota la comunitat.

 

Sota el lema “Per la igualtat, canviem les regles del joc!”, les celebracions destaquen la sisena edició del SororiArt al pati del Cafè Nou. La conferència principal, titulada “On són les dones al món de l’esport?”, serà impartida per la periodista esportiva de TV3, Marta Bosch, i la imatge de la campanya és obra de Carla Trabal, estudiant del Cicle Formatiu d’Assistència al Producte Gràfic Interactiu del GEM.

El Dia Internacional de les Dones, el 8 de març, serà marcat per un ampli ventall d’activitats accessibles a la ciutadania. La conferència institucional, amb Marta Bosch, es realitzarà el 12 de març al Saló de Sessions de l’Ajuntament. A més, una exposició sobre la diversitat corporal i la pressió estètica es presentarà a la Biblioteca Antoni Comas, mentre que la guia “Som massa! Guia sobre grassofòbia en l’àmbit educatiu” serà protagonista d’un taller.

La sisena edició del SororiArt, prevista per al dissabte 9 de març al Pati del Cafè Nou, ofereix un programa inclusiu de tallers, exposicions i activitats artístiques, amb la participació de diverses entitats locals i centres educatius. Els concerts de Maio, Akelarre i PD Zitas clouran aquesta jornada de celebració de la igualtat a Mataró.