El Consell Comarcal del Maresme ha anunciat la posada en marxa d’un programa pioner destinat a familiars de persones LGTBIQ+.

 

A través d’aquest projecte, es pretén establir un grup de suport mutu per oferir assistència i recursos als familiars en la gestió de la diversitat dins de casa. Aquesta iniciativa busca proporcionar informació, suport emocional i orientació per ajudar els familiars a enfrontar-se a aquesta nova realitat, sovint plena d’incerteses, i proporcionar un espai on compartir inquietuds i experiències.

El programa, que iniciarà el pròxim mes de març i finalitzarà al desembre, constarà de 9 sessions de reunions amb una freqüència de cada cinc setmanes. Les trobades tindran lloc a la Casa del Conserge, ubicada a la Riera Gavarra, 38, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Canet de Mar. A més, per facilitar l’assistència dels participants, s’ofereix servei de canguratge gratuït en el marc del programa Temps x Cures. Les persones interessades tenen temps fins al 3 de març per inscriure-s’hi mitjançant el formulari disponible.