L’Ajuntament de Mataró ha inaugurat una nova àrea recreativa per a gossos al Parc Central – Casa Capell, amb gairebé 2.000 m2 d’espai per a l’esbarjo caní. Les obres, que han tingut un cost de 74.418,86 €, van ser realitzades per l’empresa Jardineria i Vivers Sant Iscle SL. Aquesta nova zona es complementa amb altres equipaments per a gossos ja posats en marxa a diferents punts de la ciutat.

 

Una nova àrea d’esbarjo per a gossos ha vist la llum al Parc Central – Casa Capell de Mataró. Amb gairebé 2.000 m² d’espai, aquesta zona ofereix un lloc segur i adequat perquè els gossos puguin córrer, jugar i socialitzar-se.

Les obres d’adequació van ser realitzades entre finals d’octubre i el mes de gener, amb un cost total de 74.418,86 €, IVA inclòs. L’espai, situat al costat de la Casa Capell, sota l’avinguda de Jacint Verdaguer, ha estat equipat amb nova infraestructura, inclosa una xarxa de reg separada per a la zona de vegetació i la de sauló, papereres, bancs i una font d’aigua per als animals. El recinte també compta amb un tancament perimetral de fusta i dos accessos amb doble porta per garantir la seguretat dels visitants i els seus gossos.

A més d’aquesta nova zona, l’Ajuntament ha posat en marxa altres equipaments per a l’oci caní a diferents punts de la ciutat, com la ronda de Josep Tarradellas, sobre l’Institut Les Cinc Sénies, i la plaça de Sant Simó. Estan previstes quatre àrees més en diversos barris, com el Pla d’en Boet, el Parc Central – Camí de la Geganta, el parc del Nord i el carrer de l’Esplanada.

Els ciutadans poden consultar la ubicació exacta d’aquests espais d’esbarjo caní, així com altres serveis municipals, a través del web municipal i l’aplicació A prop meu.