El Festival a la Vora del Jazz inicia la seva onzena edició amb un programa emocionant que combina talents emergents i figures consolidades del jazz, des del 17 de febrer fins al 21 de març.

 

El festival A la vora del jazz va donar el tret de sortida a la seva onzena edició aquest dissabte 17 de febrer al Celler Castellví. Amb la presentació del cartell i la programació, que enguany destaquen per la seva originalitat, el festival promet emocions fortes als amants del jazz. La mataronina Isa Roca és l’artista responsable del cartell d’aquest any. El concert inaugural, que ha tingut lloc al mateix Celler Castellví i amb entrada gratuïta, ha estat protagonitzat per Blue Quintet.

Entre els esdeveniments destacats d’aquesta edició es troben el Jazz Jam amb Aina López al Cafè de Mar, el quartet de Carmen Lancho al Casal l’Aliança, i el Big Band Jazz Maresme & Michel Pastre, entre altres. El festival també inclou activitats com el Jazz al Pati amb actuacions de Big Bands escolars al pati del Cafè Nou.

El Festival A la vora del jazz és organitzat per l’Associació Jazz Maresme, Fabrés Produccions, i la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró. Les entrades estan disponibles al web codetickets.com, i per a més informació es pot visitar jazzmaresme.com i culturamataro.cat.

Les entrades es poden adquirir a través de codetickets.com. També hi  informació disponible a jazzmaresme.com i culturamataro.cat.