Amb 26 equipaments ja en servei i altres projectes en marxa, Mataró consolida el seu compromís amb la promoció de l’activitat física i la salut comunitària. La nova infraestructura de parcs urbans de salut i zones de cal·listènies incrementa significativament els espais públics per a l’exercici físic i el benestar ciutadà.

 

L’Ajuntament de Mataró ha conclòs recentment la instal·lació d’una vintena de nous parcs urbans de salut i zones de cal·listènies, quadruplicant la disponibilitat d’aquests recursos a la ciutat i proporcionant un total de 182 elements distribuïts en 24 ubicacions diferents. Aquesta ampliació, amb una inversió total de 306.170,29 €, respon a la demanda expressada pels ciutadans en els processos de participació ciutadana i reforça el compromís municipal amb la salut i el benestar dels residents de Mataró.

L’alcalde David Bote, acompanyat de membres destacats de l’equip de govern municipal, ha presentat oficialment aquesta nova infraestructura en el parc urbà de salut del Parc de Cerdanyola, punt de partida d’un programa destinat a promoure l’activitat física entre la població de tots els grups d’edat i condicions físiques. Amb aquesta iniciativa, Mataró avança en la seva missió de convertir-se en una ciutat més saludable i activa.

Aquesta xarxa de parcs urbans de salut i zones de cal·listènies s’ha convertit en una prioritat per a Mataró, ja que contribueix de manera significativa al foment de l’estil de vida actiu i al manteniment de la salut física i mental dels seus habitants. Amb projectes com “A Peu Fem salut” i altres iniciatives dirigides a la població, la ciutat s’ha consolidat com un referent en la promoció de la salut a través de l’exercici físic en l’entorn urbà.

La nova infraestructura, que inclou parcs urbans de salut i zones de cal·listènies, s’adreça a un ampli ventall de públic, des de la població adulta fins als més grans, oferint espais per a l’exercici físic moderat i intens, adaptats a les diferents necessitats i capacitats dels usuaris. Amb la implementació d’aquests nous recursos, Mataró es consolida com una ciutat compromesa amb la salut i el benestar dels seus residents, fomentant un estil de vida saludable i activa per a tothom.