El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha participat en el MIS2024 establint una xarxa de contactes amb empreses interessades en la diversificada oferta que ofereix la comarca en el sector MICE.

 

Presentant la seva àmplia gamma de serveis MICE al Meeting & Incentive Summit organitzat per Eventoplus, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha captat l’atenció dels participants a aquest congrés, que ha reunit al voltant de 200 proveïdors de serveis, espais i destinacions, així com agències especialitzades en turisme de reunions i organitzadors d’esdeveniments, tant nacionals com internacionals.

El Maresme ha rebut una acollida positiva en el workshop, on els representants del Consorci han establert contactes amb empreses interessades en la comarca. Han expressat sorpresa per la diversitat de la oferta que ofereix el Maresme en termes d’espais únics, allotjaments amb sales de reunions, així com la varietat de serveis i activitats per a després de les jornades de treball, tot això en un territori a tocar de Barcelona, una de les capitals referents en la celebració de fires i congressos.

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha assistit al Meeting & Incentive Summit de Madrid amb el suport de la Diputació de Barcelona, juntament amb altres destinacions de la província com el Penedès, el Bages i el Baix Llobregat. Aquesta acció promocional s’emmarca dins de l’aposta renovada pel segment MICE després d’unir-se, a finals de l’any passat, al Catalunya Convention Bureau, un programa de l’Agència Catalana de Turisme que busca impulsar el turisme de reunions mitjançant la col·laboració entre les administracions públiques i el sector privat. La creació de la marca especialitzada Maresme Events fa tres anys pel Consorci és un testimoni més del compromís de la comarca amb el turisme de reunions.