L’Institut Euclides de Pineda de Mar i l’Institut Domènech i Montaner de Canet de Mar s’han convertit en els primers centres educatius de Catalunya en establir serveis de préstec d’objectes, coneguts com a “Biblioteques de les Coses”, impulsats per Maresme Circular.

 

Els instituts del Maresme, Institut Euclides de Pineda de Mar i l’Institut Domènech i Montaner de Canet de Mar, han inaugurat les seves “Biblioteques de les Coses”, convertint-se en pioners a Catalunya en aquesta iniciativa que promou la sostenibilitat i la reducció de residus.

En Pineda de Mar, el grup Estímuls de l’Ins Euclides, i a Canet de Mar, el grup Passarel·les de l’Ins Domènech i Montaner, formats per estudiants de 3r i 4t d’ESO, han liderat aquesta iniciativa, treballant per crear espais de préstec d’objectes per a usos esporàdics dins dels seus centres educatius.