En el marc de la Fira Internacional de Turisme de Madrid (Fitur), el Maresme ha estat reconegut com a finalista als premis TravelGuau a la categoria de millor destinació Pet Friendly. Carme Ponsa, presidenta del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, ha rebut el premi en representació de la comarca, destacant l’excel·lència de les ofertes turístiques adaptades a les mascotes.

 

El Maresme s’ha consagrat com una de les destinacions més amigables amb les mascotes al ser finalista als prestigiosos premis TravelGuau, destacant la seva tasca en la promoció d’una oferta turística que acull les mascotes amb braços oberts. La presidenta del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, Carme Ponsa, ha rebut el reconeixement durant la participació de la comarca a la Fitur 2023.

Aquesta delegació, integrada per Ponsa, la vicepresidenta Cindy Rando i la directora tècnica Eva Esplugas, juntament amb diversos alcaldes de la zona i representants empresarials, ha posat de relleu la diversitat turística del Maresme. Durant les presentacions, s’ha destacat la qualitat dels allotjaments, la rica gastronomia, la cultura i patrimoni locals, així com les activitats sostenibles disponibles a la regió.

El Maresme ha competit amb altres destacats destins com Mazarrón, València, Santiago de Compostel·la i San Lorenzo de El Escorial, demostrant la seva excel·lència en oferir experiències turístiques adaptades per a aquells que viatgen amb les seves mascotes.

Els premis TravelGuau busquen reconèixer aquells que fomenten una relació respectuosa i harmoniosa amb les mascotes, impulsant nous espais de desenvolupament que satisfacin les necessitats dels amants dels animals des d’una perspectiva sostenible. El Maresme, com a finalista, continua destacant-se com una destinació que promou la convivència entre els turistes i les seves estimades mascotes.