El Bar del Cafè Nou inicia l’any desplegant una rica agenda cultural, centrada en el foment del talent local i de la comarca, i pensada per a connectar amb les diverses realitats dels seus visitants i de la ciutat. Mantenint les seves habituals línies de programació, que inclouen Escenari/Off i Vermut/Xic, el bar enriqueix la seva oferta amb noves propostes com els Vespres/Folk, creant un espai de cultura i comunitat.

Aquesta vegada, es celebra el primer Vespre/Folk de l’any, i també el primer en la història del Bar. Aquesta activitat posa en relleu la música de tradició oral i es converteix en una plataforma per a aquells que assisteixen al sopar. La vetllada, animada per l’acordionista Víctor Pedrol i amb la participació del grup de Folk de l’EMMM, promet estar plena de cançons, música tradicional, glosa i cant. Es tracta d’una ocasió ideal per als amants de la música d’arrel que busquen un lloc per aprendre i compartir cançons.

Aquesta iniciativa marca el començament d’una sèrie d’activitats relacionades amb la música folk, on es convidarà a diferents músics i figures destacades de l’escena catalana per dinamitzar els sopars de cantadors i vespres amb aquesta temàtica.

El sopar de cantadors es realitzarà al Bar del Cafè Nou el divendres 26 de gener a les 21.00 h, amb entrada lliure i taquilla inversa. La següent cita de la programació cultural del bar serà el diumenge 18 de febrer, amb un nou Vermut/Xic a la terrassa, acompanyat de l’espectacle “Volare” de la Cia. Airgus.