La Comissió de la Memòria Històrica presenta l’exposició “Mataró. Recuperem la nostra història. Anys 30”, una mirada fascinant als canvis que van marcar la vida dels mataronins en aquella època. L’exposició itinerant oferirà una oportunitat única per explorar els detalls captivadors a través de fotografies, testimonis i dades recopilades per la Comissió.

 

La Comissió de la Memòria Històrica de la Gent Gran del Servei d’Igualtat i Diversitat Ciutadana ha inaugurat una exposició que transporta els visitants als anys 30, revelant cinc eixos temàtics que destaquen els factors claus dels canvis experimentats pels habitants de Mataró en aquella època.

Amb el títol “Mataró. Recuperem la nostra història. Anys 30”, aquesta exposició itinerant viatjarà per diversos punts de la ciutat, oferint una oportunitat única de conèixer detalls fascinants a través de fotografies i testimonis autèntics. Les persones interessades tindran l’oportunitat de participar en visites guiades a la Biblioteca Popular, l’Espai Mataró Connecta, la Biblioteca Antoni Comas i la Biblioteca Pompeu Fabra.

El calendari de l’exposició s’estén des de gener fins a maig, amb jornades específiques per a visites guiades a cada ubicació. Aquesta iniciativa, liderada per voluntaris que es reuneixen mensualment, és una expressió tangible del compromís continu de la comunitat amb la preservació i recuperació de la memòria històrica de Mataró.