A partir de l’11 de gener, Mataró posarà a disposició de la ciutadania 21 punts de recollida per als arbres de Nadal naturals. Aquesta iniciativa té com a objectiu facilitar la gestió dels arbres després de les festes, promocionant-ne el reciclatge i l’ús d’adob orgànic per al manteniment dels espais verds de la ciutat.

 

La col·locació dels arbres als punts de recollida senyalitzats, distribuïts arreu de Mataró, es podrà fer a partir de l’11 de gener. Aquests punts estaran clarament indicats amb tanques i rètols per a una fàcil identificació.

La recollida dels arbres per part del personal municipal es durà a terme del 18 al 25 de gener. A més dels 21 punts de recollida, es podrà optar per portar els arbres al Viver Municipal (Via Sèrgia, cantonada amb el carrer de Manuel Carrasco i Formiguera) de dilluns a divendres de 7.30 h a 14.30 h, o a les deixalleries municipals del carrer de Galícia, número 140, i del carrer de Francesc Layret, número 74. Les deixalleries estaran obertes de dilluns a dissabte, amb horari de 9 a 13 h i de 16 a 20 h, i els festius de 9 a 14 h (excepte la de Francesc Layret, que romandrà tancada els diumenges).