Neus Borrell sorprèn amb el llançament del seu últim senzill, titulat “L’amor”, una cançó sincera interpretada només amb piano i veu. Aquesta peça musical,  gira al voltant d’una lletra poètica, acompanyada d’una variació musical emotiva.

 

Enregistrada a les instal·lacions del Centre de Creació Can Bonamic a Sant Esteve de Palautordera, la producció d’aquest senzill ha estat dirigida per Jordi Salvadó, qui també s’ha encarregat de la mescla i màster. La portada, una obra d’art, és el fruit de la creativitat de Mercis Rossetti.

Neus Borrell, nascuda a Sant Pol de Mar el 1993, és músic, cantant i compositora. A més de la seva destacada trajectòria en el món de la música, és graduada en musicologia per la UAB i directora del Centre de Creació Can Bonamic a Sant Esteve de Palautordera.

Aquests darrers anys, Borrell ha deixat la seva empremta en el panorama musical amb diverses produccions. El 2019 va presentar els àlbums “Tot Dorm” en col·laboració amb el guitarrista Miquel Joan, i “Llibretes de Pepe Sales” amb el pianista i cantant Bru Ferri. A més, el 2021 va sorgir “Llibretes i Orogènesis” amb Bru Ferri i, recentment, el 2023, “El cos per caure” amb Miquel Joan. Un dels trets distintius d’aquest darrer treball és el videoclip “Ras i curt”, en què col·labora amb la realitzadora i directora de cinema Alba Cros Pellissé i la companyia de dansa Lafonte, amb la participació de Clio Van Kerm i Laura Azuaga.

En l’actualitat, està treballant en “Pau Revolta” amb Bru Ferri, un projecte que inclou dues veus i un quartet de corda per interpretar un poema extens de Blanca Llum Vidal.

La seva participació en diversos projectes escènics de música i poesia l’ha consolidat com una figura destacada en l’escena artística. Entre aquests projectes es destaca la seva col·laboració a “Veus la poesia?” amb Núria Martinez Vernis, un recital en el qual fusiona música i veu amb peces d’Anna Dodas i Jacint Verdaguer (presentat a la Festa Verdaguer a Folgueroles i al Festival Barcelona Poesia el 2019). Així mateix, ha col·laborat amb Perejaume i Sílvia Bel a “Xilema” (Festival Barcelona Poesia el 2019 i Festival Alcools a la Sala Beckett el 2021), a més de participar en “Paraula Viva” amb la ballarina Mireia de Querol, dins de l’exposició itinerant Art i Paraula (entre el 2022 i el 2024). També ha estat part del projecte “Emparaulant Turmeda” amb l’actriu Sílvia Bel i el guitarrista Miquel Joan.

Fitxa tècnica:

Música, lletra, veu i piano: Neus Borrell.
Enregistrament, mescla i màster: Jordi Salvadó.
Portada: Mercis Rossetti.
Enregistrat al Centre de Creació Can Bonamic (Sant Esteve de Palautordera) el setembre del 2023.