Dilluns 11 de desembre s’inicia la campanya de renovació per al 2024 de la T-Blava, la qual permet l’ús gratuït del Mataró Bus per a persones majors de 65 anys, jubilades i aquelles amb discapacitat i recursos econòmics limitats.

 

Els titulars del Carnet Blau tenen accés a aquesta targeta que, a més de la gratuïtat en els autobusos urbans, ofereix beneficis i avantatges en altres serveis municipals.

Per facilitar el procés de renovació, a més de les Oficines d’Atenció i Assistència a la Ciutadania, el personal d’Espai Mataró Connecta atendrà als interessats als casals municipals de la gent gran de La Llàntia i Cirera. Aquests dos casals, seleccionats per les seves circumstàncies geogràfiques, ofereixen una atenció específica en dates determinades.

En concret, els dies i horaris d’atenció específica en aquests casals seran els següents:

  • Casal de Gent Gran de Cirera (Riera de Cirera, 59): 11, 13 i 15 de desembre de 10 a 12 hores.
  • Casal de Gent Gran de La Llàntia (Carrer de la Flor, 11B): 12 i 14 de desembre de 10 a 12 hores.

L’Ajuntament enviarà un missatge per SMS als titulars del Carnet Blau dels barris de La Llàntia, Cirera, Vista Alegre/Camí de la Serra per informar-los sobre aquesta opció de renovació. A més, podran realitzar el canvi a les Oficines d’Atenció i Assistència a la Ciutadania. Actualment, hi ha 438 persones amb T-Blava activa en aquests tres barris.

 

Reforç a les Oficines d’Atenció i Assistència a la Ciutadania de l’11 al 15 de desembre

Paral·lelament al dispositiu específic als casals de gent gran de Cirera i La Llàntia, de l’11 al 15 de desembre es podrà efectuar el canvi de la targeta T-Blava a totes les Oficines d’Atenció i Assistència a la Ciutadania sense necessitat de cita prèvia en els següents llocs:

  • Espai Mataró Connecta. Plaça de la Muralla, 21. De dilluns a dijous de 9 a 18 hores i divendres de 9 a 14 hores.
  • Espai Mataró Connecta. Pg. De Ramon Berenguer III, 82. De dilluns a dijous de 9 a 15 hores i divendres de 9 a 14 hores.
  • Centre Cívic de Rocafonda. Carrer de Josep Punsola, 47. De dilluns a dijous de 9 a 15 hores i divendres de 9 a 14 hores.
  • Centre Cívic de Pla d’en Boet. Carrer de Juan Sebastián Elcano, 6. De dilluns a divendres de 9 a 14 hores.
  • Centre Cívic de Molins. Carrer de Nicolau Guanyabens, 23. De dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

A partir del 18 de desembre, la renovació de la targeta T-Blava es podrà realitzar sense necessitat de cita prèvia a les Oficines d’Atenció i Assistència a la Ciutadania de Plaça de la Muralla, Ramon Berenguer III i Josep Punsola. La T-Blava 2023 es podrà utilitzar fins el 28 de febrer de 2024.