L’Ajuntament de Mataró, en col·laboració amb PUMSA, ha llançat per tercer any consecutiu una campanya de descomptes als aparcaments municipals i la zona blava de la ciutat amb l’objectiu de fomentar les compres locals durant el període de Nadal i rebaixes. La iniciativa estarà vigent fins al 28 de gener.

 

Cos de la notícia: Amb la finalitat de promoure l’afluència de clients als establiments de la ciutat durant les festivitats de Nadal i les rebaixes, l’empresa municipal PUMSA, en coordinació amb l’Ajuntament de Mataró, ha posat en marxa una campanya de descomptes als aparcaments municipals i la zona blava. Aquesta acció té com a objectiu principal incentivar tant els residents locals com els visitants a apropar-se als comerços de la zona durant aquest període destacat de compres.

La campanya de descomptes implica la possibilitat d’obtenir una reducció de 30 minuts en l’estacionament als aparcaments municipals i a la zona blava, sempre i quan l’estada superi la durada d’una hora. Els beneficis de la promoció són aplicables als aparcaments situats a la plaça de les Tereses, plaça de Granollers i l’Espai Firal-Parc Central, els divendres de 17 a 20 hores i els dissabtes, diumenges i festius d’obertura comercial les 24 hores.

En el cas de la zona blava, els usuaris que vulguin accedir a aquesta promoció han de fer el pagament mitjançant l’aplicació Blinkay. La promoció, vàlida per a una única utilització al dia per matrícula, només s’aplica els divendres a la tarda i els dissabtes.