El reconegut cineasta Dani de la Orden està actualment rodat a la zona del Maresme, en concret a Canet de Mar, per a la seva última producció cinematogràfica, “Una casa en flames”. Aquesta història té com a punt focal una casa particular que esdevé l’eix central del film, reunint un elenc d’actors d’alta rellevància com Emma Vilarasau, Enric Auquer, Alberto San Juan, María Rodríguez, Clara Segura, Macarena García i José Pérez Ocaña.

 

La Maresme Film Commission, impulsada pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, és l’organisme encarregat de facilitar l’arribada de produccions audiovisuals a la comarca, agilitant els permisos i tràmits per a les diferents localitzacions, convertint així el Maresme en un punt d’interès per a aquesta indústria.

En aquesta pel·lícula, programada per a estrenar-se als cinemes a l’estiu vinent i posteriorment a Netflix, una casa particular és l’escenari principal on emergeixen secrets i tensions familiars mentre s’intenta vendre el lloc emblemàtic de reunions familiars estivals. El cineasta la descriu com “un drama amb una dosi de comèdia i una comèdia amb un toc de drama”.

La casa triada és una obra de l’arquitecte Jose Antonio Coderch, on l’equip de producció està gravant durant aproximadament tres setmanes. Els actors, concentrats a Canet de Mar, ressalten la bellesa de rodar al Maresme i especialment en una casa amb vistes espectaculars al mar.

Emma Vilarasau, Enric Auquer, Alberto San Juan, María Rodríguez, entre altres, comparteixen les seves experiències sobre aquesta producció i l’entorn privilegiat on es desenvolupa, destacant les vistes al mar com un dels trets més encisadors del rodatge.

“Una casa en flames” és una coproducció de Sábado Películas i Playtime Movies, amb la col·laboració de diverses entitats i la participació de grans noms de l’escena audiovisual com Netflix, Atresmedia, entre d’altres.