La nova temporada de l’Anem al teatre, impulsat per la Diputació de Barcelona, ha començat amb força aquest novembre. Amb una previsió de 85.000 espectadors d’educació infantil, primària i secundària, aquest programa educatiu ofereix 443 funcions en les nou comarques participants.

La programació, que es desenvoluparà fins al 31 de maig, inclourà espectacles de teatre, música, dansa i circ en teatres municipals de tota la regió. Destaquen funcions com “Nua, radiografia d’un trastorn” i l’espectacle musical d’El Pony Pisador adaptat per als més petits.

Amb 28 anys d’existència, l’Anem al teatre és fruit de la col·laboració entre la Diputació de Barcelona i els ajuntaments, contribuint tant a l’educació artística com a la diversificació del públic. A més, amb guies didàctiques i sessions especials, ofereix un suport complet als educadors.

Aquest programa exemplar respon als Objectius de Desenvolupament Sostenible, amb un clar compromís amb “Treball digne i creixement econòmic” i “Ciutats i comunitats sostenibles”. Consulta tota la programació del curs 2023-2024 al web oficial del programa.