A Mataró, la Policia Local ha presentat cinc nous vehicles adquirits per renovar el seu parc mòbil. L’alcalde, David Bote, i la regidora de Mataró Segura, Núria Moreno, han estat els encarregats de mostrar els nous cotxes policials.

 

Aquesta incorporació representa un canvi en la imatge corporativa del parc mòbil, que s’adapta als nous estàndards de marcatge corporatiu per a vehicles policials, basats en una alta visibilitat i el patró Battenberg. Aquest últim és un codi de colors europeu d’impacte visual que assegura la identificació immediata dels vehicles d’emergència a llarga distància. Aquesta rotulació, que ja llueixen les motos elèctriques del cos, s’anirà incorporant gradualment a la totalitat dels vehicles policials.

Els nous cotxes, que es destinaran a tasques de patrullatge ordinari, consisteixen en quatre turismes del model Ford Kuga SUV i un del model Ford Kuga 4×4. Es tracta de vehicles híbrids, més ecològics, que asseguren estalvis en el consum de combustible, així com una reducció corresponent de partícules contaminants. Això els fa dignes del distintiu ambiental ECO de la DGT.

Durant aquest any, la Policia Local també ha renovat un vehicle camuflat i cinc motocicletes interurbanes.

La compra i posada en marxa d’aquests nous vehicles, incloent-ne la transformació en vehicles policials, així com els impostos i inspeccions tècniques, ha suposat una inversió de 404.454,60 €, IVA inclòs.